fbpx
fleur je leven | MEET FLEUR
22234
page-template-default,page,page-id-22234,theme-hazel,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

The girl behind this blog

Wie Fleur voor het eerst ontmoet, moet wel onder de indruk zijn van haar stralende lach, nieuwsgierige oogopslag, lieve stem en overal vrolijke uitstaling. Een andere naam dan Fleur lijkt bij deze jonge, positieve meid dan ook niet beter te passen. Toch was het leven voor Fleur niet altijd rooskleurig.

Al vanaf jonge leeftijd werd haar leven beheerst door negatieve gevoelens en gedachten, dat ze regelmatig dacht dat het beter zou zijn als ze er niet meer was. Toen ze na tien jaar ups-en-downs, alleen maar zwaarmoediger werd, gaf ze zichzelf een keuze.

‘Of je gaat zo door tot er écht geen andere optie meer is dan een einde eraan te maken of je gaat jezelf gelukkig maken’. Ze koos voor het laatste. Ze koos voor fleur je leven en haar levensmissie was geboren: één leven met de natuur.

Hoe dichter ze bij de natuur leeft, hoe dichter ze bij haar eigen natuur leeft. Haar droom is dan ook om een eigen huisje te bouwen in de natuur. Deze droom gaat deze zomer (2018) in Frankrijk in vervullen.

Volg haar Fleurjeleven avonturen via haar BLOGS en INSTA.

Be Happy
If not now then when
Be Healthy
just breath
Be yourself
because an original is more worth than a copy